Welkom bij Massagepraktijk Stap

Mijn naam is Marianne Stap. Ik ben een enthousiaste gecertificeerde sport- en ontspanningsmasseur. Ik heb een praktijk aan huis in Rotterdam-Alexander en ben op dit moment nog volop bezig om nog meer kennis op te doen en de massagevormen uit te breiden.

Onze spieren hebben vaak te lijden door inspanning veroorzaakt door bijvoorbeeld stress, drukte en sport. Daarom bied ik verschillende behandelingen op maat aan. Elke behandeling wordt volledig afgestemd op jouw wensen en klachten, zodat de spieren na de behandeling weer soepel aanvoelen.

Sportmassage

Ben je een actieve sporter of bereid je je voor op een wedstrijd dan is sportmassage ideaal om de vervelende effecten van overbelasting zoals spierpijn te verhelpen en blessures te voorkomen. Door de massage op maat worden de afvalstoffen afgevoerd, waardoor je spieren weer soepel aanvoelen en je een goede prestatie kan leveren.

  • Stevige, intensieve spiermassage
  • Ontspannend, herstellend, voorkomen blessures
  • Ook geschikt voor mensen die niet sporten of geen klachten hebben 

Behandelingen: 30 minuten en 60 minuten

Nek-, schouder- en rugmassage

De nek-, schouder- en rugmassage is een ontspannende massage. Door een drukke baan, verkeerde werkhouding of zware lichamelijke arbeid ontstaan er vaak klachten in het nek-, schouder en of ruggebied. Met massagetechnieken worden de pijnlijke en gespannen spieren weer los gemasseerd en de spanning verlicht.

Behandelingen: 30 minuten en 45 minuten

Ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage licht de focus volledig op ontspanning van lichaam en geest. Ontspanningsmassage is geen deep tissue massage. Na een behandeling voel je de energie weer helemaal door je lichaam stromen.

Behandelingen: 30 minuten en 60 minuten

 

Indian Head Massage

Deze eeuwenoude hoofdmassage is een heerlijke massage om te ondergaan. Het zorgt voor een diepe ontspanning en zorgt voor verlichting van pijn door hoofdpijn of stress. Bij deze massage worden stevige en zachte massagetechnieken afgewisseld.

  • Deze massage is ook goed te combineren met 1 van de andere massages.

Behandeling: 15 minuten 

 

Binnenkort: bindweefselmassage voor het gezicht

                   

Behandelingen uitsluitend op afspraak